Personuppgiftspolicy

Här beskriver vi hur vi samlar in, använder, lämnar ut och lagrar dina personuppgifter. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till tredje part.

Genom att frivilligt lämna personuppgifter på siten samtycker du till att vi behandlar informationen i enlighet med denna policy och tillämplig lagstiftning. Du kan skriftligen meddela oss att du vill återkalla samtycket. I sådant fall kommer ingen ytterligare behandling av dina personuppgifter att äga rum. Detta kan resultera i att vi inte längre kan tillhandahålla delar av våra tjänster. Om du registrerar köp efter att återkallat samtycket kommer du vara tvungen att återkalla det igen.

Vi använder Plugin-program för att personifiera erbjudanden från oss. Vi rekommenderar att ni läser deras policies för personuppgifter. Vi använder för närvarande Google Ads.

Personuppgiftsansvarig

Kungstensgatan Holding  AB, organisationsnummer 556762-6774, Kungstensgatan 33, 113 57 Stockholm är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter du lämnar till oss.

När samlar vi in personuppgifter om dig?

När du bara besöker siten utan att registrera dig eller logga in kan vi samla in information som vi använder i aggregerad och anonym form, vilket ger oss möjlighet att analysera våra tjänster på siten.

Vilka personuppgifter behandlar vi?

Vem lämnar vi ut dina personuppgifter till?

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till företag som antingen är ett led i detjänster vi erbjuder dig eller som är en del i våra marknadsföringsåtgärder. Vissa företag agerar som personuppgiftsbiträden åt oss (t ex budfirmor,leverantör av vår e-handelsplattform etc ) medan andra är självständigt personuppgiftsansvariga då du har en relation direkt med dem (t ex betallösningsleverantör).

Vad använder vi dina personuppgifter till?

Samtliga personuppgifter lagras enligt GDPR. Vi registrerar och lagrar dina personuppgifter för att: