På www.babeldeli.se finns information om våra öppettider under vilka vi kan leverera och inom vilka områden vi kan leverera till. Vid budleveranser levererar vi din order själva eller anlitar den budfirma vi vid tillfället samarbetar med. Leverans med bud sker till den leveransadress som du angav vid ordertillfället. Du är själv ansvarig för att hålla dina leveransuppgifter uppdaterade och att korrekt leveransadress finns angiven på varje enskild order. 

Babel Deli ansvarar för varorna fram till dess att de avlämnats på den leveransadress som du angav när du lade din beställning. Det är viktigt att du omedelbart vid leverans kontrollerar dina varor och återkommer direkt till oss om något är felaktigt så vi ges chans att rätta till det. Saknas något i din beställning gör vi avdrag för dessa varor alternativt, i de fall det är möjligt, skickar vi de saknade varorna med nytt bud. Du ansvarar för att det finns någon som kan ta emot leveransen under den angivna leveranstiden. Om ingen finns tillgänglig för att ta emot varorna blir du ändå debiterad ordinarie pris enligt orderbekräftelsen. 

Om leverans blir sen

Beställda varor levereras inom den tid som anges i orderbekräftelsen och vi reserverar oss för förseningar pga. oförutsedda trafikhändelser och liknande. I det fall vi inte kan leverera inom angiven tid kommer vi att kontakta dig för att avtala en ny leveranstid alternativt ebjuda dig att avboka ordern om leveransen skulle bli mer än 30 minuter försenad. I det fallet kommer vi att kontakta dig via telefon eller e-post och använda de uppgifter som du registrerat på siten.  Om vi inte kan leverera inom utsatt tid med 30 minuters reservation för försening har du rätt att vägra ta emot de försenade varorna och då kommer ingen debitering att ske, vare sig för varorna eller av frakten. Ingen ytterligare ersättning utgår i så fall från vår sida om du väljer att inte ta emot en försenad leverans. Tar du trots försening emot leveransen debiteras du enligt orderbekräftelsen.